Melyik horoszkópoldal megbízható?

Inscription ŕ ClashInfo
Vous n'ętes actuellement pas inscrit sur ClashInfo. Pour participer et poser vos questions, nous vous invitons ŕ vous inscrire gratuitement. L'inscription ne prend que quelques secondes.

Carlom
Posté le 16 février 2025 ŕ 10h 07min 08s
Régen sokat olvastam újságokban a horoszkópokat, de az utóbbi időben keresek egy olyan oldalt, ahol részletesebb és pontosabb elemzéseket találok. Nemcsak a napi horoszkóp érdekel, hanem hosszabb távú előrejelzések is, például éves vagy párkapcsolati elemzések. Fontos lenne, hogy ne csak általános szövegek legyenek, hanem tényleg személyre szabott dolgokat írjanak. Van valakinek tapasztalata, melyik oldalt érdemes nézni?
Bolder
Posté le 16 février 2025 ŕ 10h 07min 32s
Pontosan ugyanezt a problémát jártam körbe pár hónapja, mert én is szerettem volna egy részletesebb, személyre szabott elemzést. Aztán rátaláltam a https://asztrohoroszkop.hu/ oldalra, és szerintem az egyik legjobb magyar nyelvű asztrológiai oldal. Nemcsak napi előrejelzéseket ad, hanem mélyebb elemzéseket is, például születési horoszkópot és éves prognózist. Nekem például nagyon bejött az éves horoszkópjuk, mert előre meg tudtam tervezni a fontosabb döntéseimet. Te milyen horoszkóptípust keresel leginkább? Inkább rövid távú vagy hosszabb távú előrejelzés érdekel?
Carlom
Posté le 16 février 2025 ŕ 10h 07min 48s
Köszi a tippet! Pont ilyesmit keresek, mert nekem is fontos lenne, hogy ne csak általános szövegek legyenek, hanem valami komolyabb elemzés. Főleg a hosszabb távú horoszkópok érdekelnek, mert szeretem előre látni, milyen időszakra számíthatok. Ránézek az oldalra, és megnézem, mit írnak!

Copyright © 2004-2011, ClashInfo. Tous droits réservés. Par WebEvolutis SARL